LowRes TSB 25

Transporten Zwitserland

TSB is uw partner op het gebied van transport van en naar Zwitserland, ons doel is dat wij u compleet ontzorgen en uw transport regelen inclusief bijbehorende (douane)-formaliteiten. Ontdek onze transportmogelijkheden: geconditioneerd, niet-geconditioneerd en gecombineerd.

LowRes TSB 10
Shutterstock 1758362555

Niet-geconditioneerd transport Zwitserland

Niet temperatuurgevoelig

Een goede distributie van goederen is van groot belang. Onze ervaren chauffeurs werken met de grootste precisie en toewijding, ongeacht het type goederen. Of het nu gaat om het vervoer van reguliere ladingen of specifieke transportbehoeften, bij Transport Service Baarlo (TSB) bent u verzekerd van een professionele aanpak.

Met een scherp oog voor detail en een passie voor veiligheid, garanderen onze chauffeurs dat uw lading veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Wij begrijpen dat de kwaliteit van uw goederen altijd voorop staat. Daarom nemen we geen enkel risico en zorgen we voor een vlekkeloze afhandeling van uw transport.

LowRes TSB 18
TSB, uw partner voor complete ontzorging.
LowRes TSB 19

Geconditioneerd transport Zwitserland

Temperatuurgevoelig

Bij TSB zorgen we ervoor dat bederfelijke goederen veilig worden vervoerd, zonder enig verlies van kwaliteit. Vooral temperatuurgevoelige goederen kunnen schade oplopen als ze niet onder de juiste omstandigheden worden getransporteerd. Dit kan resulteren in ongewenst kwaliteitsverlies, voedselverspilling en zelfs gezondheidsrisico's.

Of het nu gaat om levensmiddelen, voedingswaren, bloemen of planten, wij zorgen ervoor dat uw goederen gedurende het hele transportproces op een constante temperatuur worden gehouden. Onze vrachtwagens zijn voorzien van geavanceerde koel- en vriesinstallaties die de temperatuur in de laadruimte nauwlettend in de gaten houden. De temperatuur wordt contstant gemonitord en aangepast indien nodig voor optimale omstandigheden.

LowRes TSB 20
Het vervoeren van goederen onder gecontroleerde omstandigheden.
LowRes TSB 26

Gecombineerd transport Zwitserland

Meerdere temperaturen

Met flexibele en vaste scheidingswanden in onze voertuigen kunnen we moeiteloos meerdere temperaturen hanteren. Dit betekent dat we uw diepvries- en gekoelde zendingen met één levering bij uw klant kunnen afleveren. Het resultaat? Een ontzorgde klant en een efficiëntere transportoplossing waar iedereen van profiteert.

Onze voertuigen zijn zelfs uitgerust met drie actief geconditioneerde compartimenten, waardoor we koel, diepvries en ambiënt in één oplegger kunnen vervoeren. Zo bieden we u niet alleen flexibiliteit, maar ook een totaaloplossing voor al uw geconditioneerde transportbehoeften.

LowRes TSB 13
Waar precisie en efficiëntie samenkomen op de wegen naar Zwitserland.
LowRes TSB 17

Gelukkige klanten

We streven ernaar om elke klant een tevreden glimlach te bezorgen door betrouwbare en efficiënte transportdiensten te leveren. 

Geweldige tour

Onze chauffeurs genieten van het verkennen van de prachtige landschappen van Zwitserland en de omliggende landen.

Ondersteuning 24/7

Of het nu dag of nacht is, wij zijn er om klanten te helpen en de zorgen weg te nemen. 

Beste prijs garantie

Wij geloven in eerlijke en transparante tarieven voor onze diensten.

Contact

Bereik ons eenvoudig

LowRes TSB 7

Jico Scheers

LowRes TSB 22

Luc Jacobs

Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw transportbehoeften van en naar Zwitserland of andere bestemmingen? Met onze jarenlange ervaring en specialisatie in niet geconditioneerd en geconditioneerd vervoer, kunnen we uw waardevolle vracht veilig en op tijd leveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken in uw logistieke behoeften. Bij TSB bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw vracht probleemloos naar Zwitserland en daarbuiten te vervoeren!

Vul onderstaand contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.