LowRes TSB 26
TSB

Wat we het beste doen

Bij TSB doen we waar we het beste in zijn: efficiënt en betrouwbaar transport verzorgen van en naar Zwitserland (food en non-food). Met onze specialisatie in geconditioneerd, niet geconditioneerd en gecombineerd vervoer zorgen we ervoor dat uw waardevolle vracht veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomt. Ons ervaren team staat klaar om de beste oplossingen te bieden voor uw transportbehoeften, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid altijd voorop staan.

LowRes TSB 20
LowRes TSB 2

Betrouwbaarheid

Wij hechten grote waarde aan het vertrouwen van onze klanten. We zijn toegewijd aan het nakomen van afspraken en leveren altijd op tijd en met de hoogste zorgvuldigheid.

Kwaliteit

Bij TSB staat Kwaliteit met een hoofdletter geschreven. We streven naar een hoogwaardige dienstverlening, van het laden tot het afleveren van de vracht, en zorgen ervoor dat alle processen voldoen aan strenge normen.

Klantgerichtheid

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften en wensen, en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan hun specifieke eisen voldoen.

Duurzaamheid

TSB is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor het milieu en de maatschappij. We streven naar duurzame transportoplossingen en werken continu aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Werken bij TSB

Verhalen van onze medewerkers

LowRes TSB 3

Lars Dorssers

Lars specialiseert zich in koeltransport naar Zwitserland en draagt een grote verantwoordelijkheid om zowel zijn eigen veiligheid als de kwaliteit van het transport te waarborgen.

LowRes TSB 4

Ferry Reijnders

‘’Zwitserland is een tweede thuis eigenlijk. Als je bij een Zwitser eenmaal vertrouwen hebt dan krijg je er alles bij gedaan. Heel vriendelijk volk, en het land is ook echt schitterend. Ik vind het nog steeds schitterend iedere keer als ik daar naar binnen rijd.’’

Je interesse gewekt om bij TSB te komen werken?

Contact

Bereik ons eenvoudig

LowRes TSB 7

Jico Scheers

LowRes TSB 22

Luc Jacobs

Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw transportbehoeften van en naar Zwitserland of andere bestemmingen? Met onze jarenlange ervaring en specialisatie in niet geconditioneerd en geconditioneerd vervoer, kunnen we uw waardevolle vracht veilig en op tijd leveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken in uw logistieke behoeften. Bij TSB bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw vracht probleemloos naar Zwitserland en daarbuiten te vervoeren!

Vul onderstaand contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.