5f22f90e a601 40e9 a956 e766af7dbaec
TSB

Werken bij TSB

Maak deel uit van onze compacte, gezellige groep en ontdek de charme van ritten door Zwitserland. Bij TSB waarderen we onze chauffeurs enorm voor hun vakmanschap. En voor wie wel eens vaker ritten naar Zwitserland doet, weet dat chauffeurs door de Zwitsers nog altijd hoog aangeschreven worden. Met veel vaste routes, vaste tijden en een goed planbare agenda kun je jouw werk en vrije tijd perfect balanceren. 

Gelukkige klanten

We streven ernaar om elke klant een tevreden glimlach te bezorgen door betrouwbare en efficiënte transportdiensten te leveren. 

Geweldige tour

Onze chauffeurs genieten van het verkennen van de prachtige landschappen van Zwitserland en de omliggende landen.

Ondersteuning 24/7

Of het nu dag of nacht is, wij zijn er om klanten te helpen en de zorgen weg te nemen. 

Beste prijs garantie

Wij geloven in eerlijke en transparante tarieven voor onze diensten.

Werken bij TSB

Verhalen van onze medewerkers

LowRes TSB 3

Lars Dorssers

Lars specialiseert zich in koeltransport naar Zwitserland en draagt een grote verantwoordelijkheid om zowel zijn eigen veiligheid als de kwaliteit van het transport te waarborgen.

LowRes TSB 4

Ferry Reijnders

‘’Zwitserland is een tweede thuis eigenlijk. Als je bij een Zwitser eenmaal vertrouwen hebt dan krijg je er alles bij gedaan. Heel vriendelijk volk, en het land is ook echt schitterend. Ik vind het nog steeds schitterend iedere keer als ik daar naar binnen rijd.’’

VACATURES

Bekijk onze vacatures

Contact

Bereik ons eenvoudig

Contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw transportbehoeften van en naar Zwitserland of andere bestemmingen? Met onze jarenlange ervaring en specialisatie in niet geconditioneerd en geconditioneerd vervoer, kunnen we uw waardevolle vracht veilig en op tijd leveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken in uw logistieke behoeften. Bij TSB bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw vracht probleemloos naar Zwitserland en daarbuiten te vervoeren!

Vul onderstaand contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.